Z

Zwembad warmtepompen

General poolstage

De Poolstage zwembadwarmtepompen leveren een ongezien warmterendement. Zo kan je genieten van lange zwemzomers, met een minimaal elektriciteitsverbruik, ook als de zon het laat afweten.

Minder elektriciteit en meer zwemtijd

Dankzij de hoogwaardige componenten en doorontwikkelde techniek genereert een Poolstage warmtepomp warmer water met minder vermogen (en dus elektriciteitsverbruik).

De titanium warmtewisselaar met dubbele watercirculatie zorgt voor een optimale warmteoverdracht en bijzonder goede energieprestaties (COP* tot 6,57).
M.a.w. meer zwemplezier (constante temperatuur van bijvoorbeeld 29°C), een lagere energiefactuur en minder CO2-uitstoot.

* De Coefficient of Performance is de rendementsfactor tussen opgenomen energie en opgewekte warmte.

Het juiste vermogen voor je zwembad of jacuzzi

Je hebt de keuze uit 5 types met vermogens van 13,8kW tot en met 26kW, in meerdere voedingsspanningen. De PM03SPA is een 3,5kW warmtepomp met een COP-rendement van 4,09, speciaal voor jacuzzi’s die hogere watertemperaturen vragen.

Handige touch bediening

De elektronische bediening met verlicht touch scherm is zeer gebruiksvriendelijk. De klokschakeling is makkelijk in te stellen. In een paar handelingen kan je de gewenste vertrek- en retourtemperatuur van het zwembadwater instellen. Bij de zwembadwarmtepompen is de bediening standaard gemonteerd op de warmtepompunit.

Veilig

De elektronische regelaar controleert nauwgezet de werking van de warmtepomp. Deze beschikt over een hoge- en lagedrukbeveiliging, een automatische stop bij een te laag circulatiedebiet van de zwembadpomp en een geïntegreerde ontdooicyclus.
Bij afkoppeling in de winter loopt het water volledig weg uit de warmtewisselaar, zonder de unit te moeten kantelen (geen risico op vorstschade).